za iphone6 a cika milane nije ovo nesto toliko skupa igracka ali ima karakteristike zato mi se i svidja
za iphone6 a cika milane nije ovo nesto toliko skupa igracka ali ima karakteristike zato mi se i svidja
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Stvar navike ja ih menjam na godinu dana. Uzecu verovatno 6s ili sacekati 7. Za ove ovde sam skeptican uzimam u svajcarskoj nove
Posto sam veliki protivnik potrosackog drustva u kom zivimo odlucio sam pre 6-7 godina da stvari ne kupujem dok mi zaista nisu potrebne. Licemer sam, naravno, jer sam satove stavio u posebnu kategoriju pa ne podlezu ovom pravilu. Ali trudim se. :-)
Trenutno imam Sony Xperia T koji koristim vec 3 godine, a kupljen je samo zato sto mi je predivni htc desire (onaj prvi, pravi) upao u klonju i zavrsio karijeru. Sony polako pocinje da me izdaje pa ja njuskam okolo i trazim zamenu. Prvi u redu je ASUS Zenfone 2 64gb uz neke kineske, manje poznate modele za koje cekam internacionalnu verziju (Letv Le One Pro pre svih).
Nikada mi nije bilo jasno kako ljudima telefon upadne u klonju :-D
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.
Ja sam vadio bar 2 telefona iz klonje
Inače Note 4 i S6 edge
Topla preporuka da zaobidjes sve kineze. Imao ih vise puta i koristio. Idi na poznate i proverene marke, nisu dzabe to sto jesu. Nemoj samo specifikacije da gledas
Hvala, pratim scenu i slazem se sa tobom. Kinez dolazi u obzir samo u proverenoj varijanti, pomenuti to, bar za sada, nije.
Naravno, ima i dobrih midrange telefona...Uzmi u obzir i proslogodisnje modele, lg g3, sony z3, itd, jos uvek odlicni uredjaji.....
Pozz drugari forumasi,ziv sampre mesec dana uzeh karbonn sparkle v,dual sim,Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7,4 GB, 1 GB RAM,5mp,2mp,4,5 inca,android-lollipop 5.1,radi... zajebalo vekvel pozz svima i uskoro cu postaviti slike svojih novih cuka,jedna stigla a druga sl.nedelje
Bookmarks sajtovi