Kad si ih kupovao od vraca preko red gsm foruma...
Kad si ih kupovao od vraca preko red gsm foruma...
Nemoj tako.... On i Vrac su frendovi. Svaki petak se opiju tamo u negdje u "predgradu Ljubljane"
Rade Končar.
Jel' to onaj koji "milosti ne trazi, ali je ne bi niti dao"?
Moj trenutni telefon, mator doduse, ali radi.
Huawei Mediapad x2 7"
Evo da se uključim i ja malo u ovu temu.
Od kad je mobilna telefonija zaživela kod nas, menjao sam telefone poprilično često.
U početku mi je omiljeni brend bio Ericsson, a od kada ga je preuzeo Sony prešao sam na Nokia aparate.
Zbog prirode svog posla obožavao sam da imam mobilne telefone koji su bili mali i kompaktni i koji me nisu sputavali pri nošenju. Većinu od njih imam još uvek i stoje i dalje u kući negde po fiokama.
Da je sreća da sam umesto svakog drugog kupovao po jedan sat, sada bih imao pozamašnu kolekciju koja bi sigurno imala veću vrednost nego stari telefoni koji sada vuku prašinu po ormarima.
Pojavom Smart Phona sam malo povukao ručnu, i rešio da novac koji sam bukvalno neracionalno na njih trošio preraspodelim na druge stvari, između ostalog i na našu zajedničku strast- satove.
Čak sam jedno vreme imao strašan otpor prema smart telefonima zbog njihovih prevelikih dimenzija, ali sam zbog brata koji je ekspert za dotične "spravice" i kome su oni svojevrsna terapija kako sam kaže, i sam podlegao uticaju i kupio prvi "Smart Phone".
Bio je to Samsung Galaxy S Advance koga imam još uvek, a u međuvremenu sam nabavio gle apsurda i Samsung Galaxy Note 3 zbog njegovih pozamašnih dimenzija a koji mi je postao pokretna kancelarija.
Od tog momenta sam se rešio svakodnevnog tegljenja lap- topova, koji su mi bili nezaobilazan deo autfita u toku radnog vremena.
Posle 2 Huawei-ja (P6 i P8 lite, sa kojima sam bio prezadovoljan u svakom smislu), prešao sam na Lumiu 520. Razbio sam ekran na P8 Lite pa dok čekam popravku u ovlašćenom.
Elem, telefon je korišćen 2 godine, do zimus. Mislio sam da vredi max 2000 din ali vidim da traže i po 60e za njih.
Telefon je fantazija. Baterija je oslabila pa sam kupio zamensku Triax od 1100mAh sa kojim inače imam sjajno iskustvo.
Nabudžio na Win 8.1 i sada uživam. Šteta što ovo nisam ranije otkrio i što su ih ukinuli. A bio sam veliki protivnik Windowsa. Mislim da ću da prodam Huawei kad se vrati sa popravke.
Jedine mane su debljina i nedostatak blica. Kameru svakako retko koristim, a utisak prevelike debljine je posledica Huaweia P6 sa njegovih 6.1mm.
Bookmarks sajtovi