LG G2 .... sve mi se manje menja, buduci da za modele koje orave znatnu razliku (npr note4/5, 6p i sl) treba dati para kao za neki lep sat koji ce trajati daleko duze
LG G2 .... sve mi se manje menja, buduci da za modele koje orave znatnu razliku (npr note4/5, 6p i sl) treba dati para kao za neki lep sat koji ce trajati daleko duze
Kolege,malo da obnovimo i ovu temu.
Zanima me,koji telefon koristite za slikanje satova.Imam S6,ali sam ga uzeo polovnog u dobrom stanju,medjutim,hteo bih da kupim bas nov telefon.
Na telefonu svasta koristim,tako da me,pored kamere,zanima i svakodnevno koriscenje telefona,koliko baguje,resetovanje itd.
Hvala.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Honor 8 trenutno.
Za sada ok.
Tapatalk je znao manitat al danas stigla nova nadogradnja pa ćemo vidjeti.
Bas gledam da uzmem Honor 8,kakav je makro snimak satova?Meni tu S6 dominira,ali mi je dosadan dizajn,a honor 8 je vrh.
Ako bi mogao da slikas par satova malo blize i da postavis ovde,bio bih veoma zahvalan.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Nenade ja imam S7 i baš sam zadivoljan, kamera je pravi biser, nebih ja baš gledao kineze a vec imaš samsungov flagship.
Recimo Huaveji posle 2-3 mjeseca korisćenja dobije ružne ogrebotine i tragove korišćena.
Poslednja ispravka: Baron (18.11.2017. u 11:51)
Daleko od toga sto kazes da dobija ogrebotine. Evo vec godinu ipo dana nosim p9 lite, osim dela gde mi je ispao sa velike visine a da pritom nije pukao ekran vec napravio ulubljenje na cosku kucista, nikakvu ogrebotinu nemam. Telefon ko iz radnje da je sada izasao. Kamera extra slike pravi, makro mod sasvim solidan, sve u svemu odlican telefon. A sad merkam mate 10lite uhhhh
LG V20. Prezadovoljan. Kamera ubija.
Sent from my LG V20 using Tapatalk
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Koristio sam na dan S7 edge,ono je zverina.Kamera ubija,ali zakrivljen ekran,ako padne ode jedan Seiko za popravku.LG V20 lepo slika,ima ga jos jedan kolega i prezadovoljan je.
Na kraju sam porucio Honor 8 gold 64gb,pa cu videti kako ce se pokazati.Kolega Hadzi Dalibor me je bas ispostovao sa nekoliko fotografija svoje Seiko tune i mogu reci da Honor 8 pravi dobre fotografije.Sto se performansi uredjaja tice,u to ne sumnjam.
Da se neko ne zbuni,gledao sam telefone sa ekranom ispod 5.5 inca,zato je izbor bio jako suzen.
Hvala na odgovorima
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa imao si s7 i bez zalrivljenog ekrana... Radi identično kao edge
Tako je, S7 je vrlo malo zakrivljen a i ekran je 5,1, bolje rezolucije od honora, bolja kamera dosta, staklo gorila4 (kod honora3), vodonepropusan, istina i nešto skuplji od Honora.
Bookmarks sajtovi