V 30 izgleda odlicno. Ali ga nema
Послато са SM-J510F уз помоћ Тапатока
V 30 izgleda odlicno. Ali ga nema
next year at this time I'll be a millionaire
Ako je moj V20 ubica, mogu da zamislim kakav je tek V30. V20 je model za USA. Nema ga zvanicno u Evropi... Mozda je takva prica i sa V30... U svakom slucaju, imas vrh telefon i ne zali se.
Sent from my LG V20 using Tapatalk
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
samsung note4 ... malo ga je pregazilo vreme ali kad vidim komentare za npr grebanje s7 ili crkavanja maticnih ploca na LG modelima, izgubim zelju da dajem pare za nesto sto ce za godinu dve takodje biti pregazeno ili mozda crknuto ... za ovaj ne moram da brinem hoce li mu se nesto desiti
Buduci da ih samo stancuju,ne zna covek koji telefon da kupi.Mozda sam se i prevario kupovinom Honor 8 modela,zbog svojih zahteva oko kamere,ali nije to ni malo los telefon.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Note 3..Note 4...Note 5 savrseni telefoni..kad god sam prelazio na jaci uvek sam se pitao sto li sam prelazio? Isto i sa S6 pa na S7. Za LG sam i ja na zalost cuo za maticne ploce..
next year at this time I'll be a millionaire
Honor 8 je jos uvek na carini,cim stigne,javljam utiske i nekoliko fotki mojih satova.Nisam zaboravio na ovu temu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I ja konacno promenih telefon.Huawey Honor 8 lite.Za sada odlican..lepe fotke pravi
Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Gde pacov prodje,tu mis nema sta da trazi(rumunska narodna poslovica)
Meni je LG G2 pre četiri godine dostojno zamenio HTC HD2 a sada je došlo vreme za zasluženu penziju te je ustupio mesto Note 8...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Ja poslednju godinu koristim samsung a3 2016. Jedino sto me je zanimalo je da nije preko 5" i da ne secka kad 'listam' . Za sad se dobro ponasa. I sam izgled mi se bas svideo.
Kameru koristim samo da slikam sat, muziku ne slusam. Igrice ne igram na telefonu. Znaci pozivi i net. Sa pozivima, kako ja cujem i kako mene cuju, sam veoma zadovoljan.
Na hladnoci malo ne registruje dodir, al dobro, navikao sam vec.
On je 4.7" sledeci bih isao na max 5", mozda 5.2" i to samo sto zbog mojih mesarskih prstiju masim slova. Ne bih preko 5.2 isao, za mene i moje potrebe to je max za velicinu telefona.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Da li ima neki upotrebljiv telefon sa ekranom od max 4 inca za razgovor, poruke, Viber a da ne bude bas spor? Za sve ostalo mi inace sluzi racunar. Divim se ljudima koji po ceo dan nose cigle sa sobom .
Bookmarks sajtovi