Kao sto Vlada rece,ja sam iPhone freak i koristim iPhone 4 32 gb sim free jailbreak-ovan... E to je najjaca spravica na svetu i ne menjam ga ni za sta...
Sta vi volite,imate?
Kao sto Vlada rece,ja sam iPhone freak i koristim iPhone 4 32 gb sim free jailbreak-ovan... E to je najjaca spravica na svetu i ne menjam ga ni za sta...
Sta vi volite,imate?
U 90-tim sam imao uvek Eriksone i tada sam pratio sve o telefonima, a danas ne znam baš ništa. Imam neki Samsung TouchScreen ne znam ni koji je model.
Poslednjih godinu dana HTC diamond, ali je vreme za neki android.
Uf ne bi trebalo da ga preskaces nikako...
Prica se svasta kao i uvek ali ja licno mislim da nece imati 4 inca,jedino ako pocnu da proizvode i taj jeftiniji iPhone,onda je vrlo moguce...
kad sam bio mladji svaki cas sam menjao. poslednjih 4-5 godina nosim iskljucivo nokiu (E seriju), a trenutno E72. Planiram uskoro da menjam, prvi pik mi je E7, mada moram priznati da u poslednje vreme sve vise razmisljam i o Blackberry-ju ili iPhone-u. videcemo jos
samsung wave
Slicno kao crane - ranije sam mnogo cesce menjao telefone, u poslednje vreme nisam toliko zagrizen. Trenutno koristim Blackberry Bold - savrsen izbor za poslovni telefon + HTC Tytn II ali ga je vreme sustiglo pa cu uzeti neki Android ili WP7 telefon.
No time to lose
Godinama Siemens me45 kao radni telefon, životinju je prosto nemoguće uništiti!
Morotola v600 kao privatni koja me takođe odlično služi godinama mada sam u poslednje vreme počeo da razmišljam o nekom androidu, pre svega zbog navigacije kako bih prestao da se gubim kada odem negde.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi