Obzirom koliko lik ima love mislim da mu je svejedno. Kupiće novi, ako se seti.
Mislim da je negde svojevremeno prokomentarisano da je samo u cipele stukao skoro milion dolara, isto toliko i u satove.
Obzirom koliko lik ima love mislim da mu je svejedno. Kupiće novi, ako se seti.
Mislim da je negde svojevremeno prokomentarisano da je samo u cipele stukao skoro milion dolara, isto toliko i u satove.
Poslednja ispravka: dragon (9.2.2011. u 18:04)
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Parfemčina! Ali, 8 godina je stvarno mnogo, pogotovo što se i koža zasiti, parfem vremenom dobije i neku drugu notu na našoj koži, jer se menjamo, znoj nije uvek istog sastava u zavisnosti od načina ishrane, mentalnog stanja, doba godine, dana i sl. No, ako čovek voli, OK.
Naprosto ne mogu da verujem da je tema o parfemima, a da se tako malo kometariše od strane žena, koje su uglavnom više zaluđene za njih nego muškarci. Mada ih izuzetno malo i piše po forumu, evo ja prva povlačim korak pa očekujem da će se javiti i druge pripadnice lepšeg pola.
Nisam ljubitelj stalno istih mirisa, parfimisanih prostorija, jakih mirisa. Ne mogu da koristim iz dana u dan jedan te isti parfem. Uglavnom ih imam više i vrtim ih u krug. Zavisno od prilike, raspoloženja ili čega već.
Podela mog trenutnog asortimana je sledeća:
Letnja varijanta:
Elizabeth Arden - Ereen Tea
Giorgio Armani - Acqua di Gio
Dnevna varijanta:
Lancome - Trezor In Love
Giorgio Armani - Sensi white notes
Chanel - Allure
Večernja varijanta:
Chanel - Allure Sensuelle
Favorit trenutne ponude: Giorgio Armani - Sensi white notes
Pozdrav!
Blago tebi, sigurno imaš super muža koji ti kupuje sve te parfeme
pa da dobar muz..parfem koliko je a koliko je sat...uzmi joj neki satic...kao tvoj
kako ja mojoj zeni
ja imam 78 parfema...ali sad skoro svaki dan dior sport ili the wood
next year at this time I'll be a millionaire
Sve sto kupujem gledam da je od specijalizovanog brenda. Kao sto ne bih kupio D&G ili Versace , Tommy Hilfiger i sl. sat, tako ne bih kupio ni parfem nekog svastarskog brenda.
Elem, koristim trenutno Chanel Alure, Guerlain L'Insant i za leto Kenzo Homme.
Trenutno trusardi piton... sto nekako ide uz moju muskost...
^
Jel treba da te zovemo gospodin Piton
Bookmarks sajtovi