Ma,"znojaz" je najbolji.Jos kad se ne kupas nedelju-dve...svakim danom se sve bolje "cuje"
Ma,"znojaz" je najbolji.Jos kad se ne kupas nedelju-dve...svakim danom se sve bolje "cuje"
@ milan zmaj
Jel moze mala pomoc? Vjerovatno si u kolekciji imao i Armanijev Aqua di Gio pa te molim da mi kazes da li je u principu slican ovom Issey Miyake L'Eau D'Issey? Unaprijed hvala na odg
Zanimaju me samo takve pobjede koje nisu nečiji porazi...
Reših i ja da otvorim jednu po meni zanimljivu temu, pa bih pokrenuo članove foruma da daju svoje mišljenje u vezi ove teme...
Evo nekoliko zanimljivih pitanja...
Parfemi (iskustva i preporuke)?
Koji vam je omiljeni parfem?
Kako razlikujete kopiju od originala?
Preporuka za poklon parfem?
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
Nije na odmet da ponovo aktiviramo ovu temu...
Slabo poznajem tematiku parfema. Moja kupovina se svodi na odlazan u neku poznatu parfimeriju, zatim mirišem, mirišem i odaberem... Bez predhodnoh mozganja, odluka, preporuka... već naprosto šta mi se dopada.
U poslednje vreme stalno koristim Chanel No 5. Isto tako jako malu količinu parfema koristim prilikom parfemisanja, jedan ili dva "spreja/mlaza" parfema.
Meni je ovo #1 i bocicu njega moram imati uvijek:
Trenutno još koristim Hugo Boss In Motion koji mi je onako ok.. I naručio sam nedavno CK One kojeg nisam godinama koristio ali uz cijenu od 20€ za 100ml na strawberry.net nisam odolio..
Oooo i ja volim CK One! Baš je dobar! Davno sam ga kupila dragoj osobi na poklon...
P.S. Jel zbog ovog Joop! parfema tvoj nick glasi joppa ili ne?
Pozz!
A nema veze sa parfemom.. to se poklopilo slučajno..
Josip -> Jopa (dva p su dodana slučajno kod regirstacije na PS pa sam tako i tu otvorio nick).
Ih kako nisam video ovu temu do sada. Kod mene za jesen-zimu zverski A*men i Body Kouros koji je upotrebljiv za sve prilike.
Yvsl i dior sport..
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi