Sutra kad se žena probudi napisaću ti koja ona voli a koji mi se uzgred i jako svidja...pravi ženski. .sutra
Sutra kad se žena probudi napisaću ti koja ona voli a koji mi se uzgred i jako svidja...pravi ženski. .sutra
next year at this time I'll be a millionaire
...na žalost, nigde više ne mogu naći Nautilus još uvek koristim plavu Gabbanu i prosto ne verovatno da još uvek ima prolaz kod žena
Pošto se nema ni za `leba, uglavnom se naprskam sardinom (Beograd) i crnim lukom... ako dodjem ne predvidjeno do malo parica, možda sevnem paco rabanne (1 million)
Victorinox - real steel with mechanical soul
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
pa, s obzirom na njene godine, u svakom slucaju bih preskocio neke teske note.
Moj predlog: Lalique L'amour. (L'Amour Lalique perfume - a new fragrance for women 2013)
Ja sam ga uzeo nedavno gospodji za rodj., i bio je pun pogodak. Meni se jako dopao jer nema one sladunjave, teske arome, vec osvezava, mirise "na cisto", kako ja to neuko kazem, a strucnjaci kazu da su to dominantne komponente bergamota, jasmina, sandalovog drveta, ruze itd. Pri tom je vrlo postojan i dugotrajan, a mozda ce joj biti zanimljiv i zato sto se, prakticno, tek pojavio (poceo da se proizvodi letos), pa jos ne mirise pola grada na njega.
jole777 kaže:
Zamrla nam tema?
Preporuka za jedan fini zimski miris (ako je nekome Body Kouros prejak, a Lolita Lempicka Au Masculin presladak)...
Uz ovaj (cijena je odlicna), u ovoj jesensko zimskoj rotaciji su mi jos YSL Rive Gauche, YSL M7 Oud Absolu, Tom Ford Noir, Viktor & Rolf Spicebomb, Thierry Mugler AMen Pure Cuir, Tom Ford Tobacco Vanille i Armani Prive Oud Royal.
Prestao sam sa satovima, javila se opsesija parfemima i posebno niche parfemima.
Jednom kad se udje u taj svijet.. mislim da nema izlaska.. Ima li jos manijaka ovdje?
Nedavno sam probao najjacu parfemcinu ikada.. Omiljeni parfemi koje nosim imaju orijentalno zacinsku notu ili orijentalno gurmansku. Recimo oud drvo me fascinira. A kad sam probao Tiziana Terenzi "Laudano Nero" -- pao sam na guzicu.. Bloter mirise nakon tjedan dana od testiranja mirisa. Nesto fenomenalno..
Armani Code pravi parfem za zenskarose i svalere
Bookmarks sajtovi