"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Probacu da joj ga otmem.
Znam da je riskantno ali pronasao sam joj "slabu tacku", skida sat kad spava
A danas nesto plavo, "kockasto".
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
za d1d...
seiko je brutalan.....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Lemi, citizen je strasan. Steta sto je ovaj model da tako kazem, u senci divera jedne njima konkurentske firme. Mozda da napises par reci o ovom Citizenu, i da podelis jos neku fotografiju... Imao sam prilike da ga koristim, sat je odlican...znas i sam
evo još koje fotografije i moram napisati podatak sa neta,naime neka grupa je testirala citizen promaster do koje dubine bi sat izdržao(naravno u veštačkim uslovima)...podatak me fasciniro...660 metara...kao podmornica.
Pravi ronioci hvale njegovu originalnu narukvicu koja je kažu mnogo izdržljivija od seikove,i naravno položaj krunice koja nikad nesmeta prilikom ronjenja koja daje veliki plus ovom satu...
ovih dana ću se posvetiti detaljnijem opisu sata,koji ću podeliti sa vama...
Bookmarks sajtovi