Thx ekipa, izgleda da ce morat nazad u Njemacku.. chrono kazaljka se smrzne kad dodje negdje do 11:57h.
Au bre zmaje sta je ovo.de sam ja u toj priči.nista drugari.neka nabavicu i ja dobar sat.
E vidt ces za ovo pa nemogu sad obadva skolujem se jos .. imam crnog maku da se moze uklapati uza sve kombinacije i tu mi je bila dvojba velika sa plavim(sad kad me proslo sve vise gledam da uzmem i plavog) a narandzastog monstera sam gledao uzivo,probao.. a crnog nisam.I odusevljan sam kad se pogleda uzivo..ali kada vidim tvoje slike ovog crnog onda prosto ne znam sta da radim a ne bi obadva kupovao radije bi uzeo jednog pa onda nesto sasvim trece u svakom slucaju
hvala u svakom slucaju da nema tvojih ovih odlicnih tematskih slika monstera ne bi ga ni razmatrao
Izvor ne znam da li je to slucaj samo samnom ili ovaj Mamicev sat strasno baca na JLC od jednog uvazenog clana naseg foruma
Mozda i nije JLC , mozda prekrsih neko pravilo foruma ,mozda sam lud ali odlucih da podijelim sa Vama.
Poslednja ispravka: RUS (17.3.2014. u 22:18)
Nema sta, Her Jullian je postavio neke standarde, on je primer kako vrhunski prodavac treba da se ponasa.
Za njega sve cestitke, posto je po ko zna koji put pokazao ko je i sta je.
Sto se tice strele bad luck, desava se i na dosta skupljim satovima.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da da Mamic ima isti...JLC
next year at this time I'll be a millionaire
......
Bookmarks sajtovi