1 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Koji sat nosite danas?
Za kraj radne nedelje
Prilog 88289
Mnogo lepa Velatura,uvek se odusevim kad je vidim,a i kvalitet slike je dobar,svaka cast!:)
2 Priloženi(h) fajl(ova)
danas na celiku uz gospodara prstenova
Prilog 88291
Citat:
Nenad Arandjelovic kaže:
Mnogo lepa Velatura,uvek se odusevim kad je vidim,a i kvalitet slike je dobar,svaka cast!:)
Zahvaljujem se. Moj skroman doprinos forumu. :) P.S. Slika moze biti i bolja, uradjena je kamerom od 13 megapiksela ;)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Danas Hamilton
Prilog 88292
Citat:
sdbiba kaže:
Zahvaljujem se. Moj skroman doprinos forumu. :) P.S. Slika moze biti i bolja, uradjena je kamerom od 13 megapiksela ;)
Dobra je i ovako.;)
Ja telefonom slikam (Note II) i msm da slike lepo izgledaju.Volim Seiko,zato sto su originalni,korektne cene,in house mehanizmi i kvalitet je vrhunski,sve se to vidi na tvojoj Velaturi.:)
Citat:
Nenad Arandjelovic kaže:
Dobra je i ovako.;)
Ja telefonom slikam (Note II) i msm da slike lepo izgledaju.Volim Seiko,zato sto su originalni,korektne cene,in house mehanizmi i kvalitet je vrhunski,sve se to vidi na tvojoj Velaturi.:)
Sve sto si rekao za Seika je istina. A Velatura, zaista, deluje mocno na ruci. :) Neki se zale na kvalitet slike, ali je meni kamera na S4 GT-I9505 sasvim korektna ;)
Citat:
milan zmaj kaže:
Joppa lepa kombinacija...
Hvala, ovaj model od Bonetta me oduševio, toliko da sam ih 5 kupio. :D Meni najudobnija guma i dobro se slaže sa monsterom.
Citat:
joppa kaže:
Hvala, ovaj model od Bonetta me oduševio, toliko da sam ih 5 kupio. :D ...
Pet, ili nista;)
https://www.youtube.com/watch?v=skJD1EYSBcc
Salim se malo, ali stvarno je dobra guma, sve preporuke za taj model.:thumbup:
1 Priloženi(h) fajl(ova)