Pa da to kad su ukrasi jedna komplikacija manje i manja sansa da se nesto pokvari. Iskusno nema sta
Pa da to kad su ukrasi jedna komplikacija manje i manja sansa da se nesto pokvari. Iskusno nema sta
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Uh odlican Longines!
Evo opet Mido
OOoooooo , čestitke , rodjo !!!! Sad nismo moj bata23 i ja jedini, koje je dedica provozao na sankama u sred leta ! Ćuuuti, kad su ti kazaljke preživele put i transport. One prve otpadnu.
Video Migišu ja uživo, vrrrhunski, nema šta ! Bez sve šale, čestitke od srca na prinovi , odličan komad !!!
Haaaaaa , moj komšija , šta ti je .... pa dok starac trese grane, top-seler(i) sa ebay-a skupljaju šljive po potoku !
Manifaktura se inače zove "Dedusija*Watche`s" Raspale se police u radnju, pa mu sad, kaže, lakše ovako on-line.... modernizov`o se i on, šta će... u koraku s`vremenom piči starkelja !
__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________
Danas sam se ceo dan družio sa monsteričnim... biće još koja zanimljiva fotka u drugoj temi.
Victorinox - real steel with mechanical soul
Opa dedaaaa lep sat imaš..Za promenu hehe
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi