sector77
Jako lepo,prijatelju, jako lepo
sector77
Jako lepo,prijatelju, jako lepo
ZAJEDNO SMO SKUPA!
au sector77 omega bas po mom ukusu.izuzetan sat cestitam.
jagos ,vladan hvala lijepa pozdrav
Omega Seamaster
Ove Omege su najlepse. Sve cestitke @sektor77.
Uhh, lep sat, drugar ima jedan takav tako da sam ga i probao, stvarno lep.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Nisam skorije postovao ništa, pa ajde... red je.
Još jedna konverzija, Unitas 6497 sa sve ciferom iz džepnog Tanisa. Kućište od neke PRC made nebuloze, naravno. Nije neinteresantno, što bi rekao jedan moj poznanik. Ima još posla da se upristoji: bolja krunica, staklo na poklopcu, dihtung stakla umesto bakarne žice (vidljive na slici) itd. Radno stanje ali sirovo...
Malo se ovim nadovezujem na skoriju temu Autentičnost sata, pošto me je tamo kolega Neša malo pomenuo: moje iskustvo je da može da se konvertuje svašta u svašta, skoro bukvalno. Treba malo volje, poneka ideja i ne preterano tehničke osnove. I preciznosti radi, reč je o nasumičnim konverzijama, po principu "na šta naletiš, pa šta ispadne" a ne projektovanim "drop in" kompletima kada se samo sklope unapred naručeni kompatibilni delovi.
Bookmarks sajtovi