Puno skuplji a sto se tice kvaliteta ne znam, ali mozes dosta bonetta za jedan ISOfrane da kupis
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
...znam za cenu (razliku), zato i pitam. Mislim, da li vredi razlike u novcu
Victorinox - real steel with mechanical soul
Iso je deblji od svih bonetta koje sam imao i takav debel meni ne pase na sve satove. Imho ne vrijedi tolike razlike u cijeni. S druge strane ako kupujes rabljen, iso je jedini remen koji ces kupiti i prodati po skoro istoj cijeni.
Na dan Drzavnosti prinova,a i kao uspomena na odlicno putovanje... Par slika "iz ruke" a bice ih sigurno jos
...a reci mi što se samog osećaja na dodir i udobnosti tiče . Mislim, da li se pod rukom može osetiti razlika "dosta boljeg" ? Ovo pitam ne zbog prodaje (slabo prodajem) , već zbog nedoumice kupovine.
Izvinjavam se na ofF-u (može bata-Ruki posle da prebaci u odgovarajuću temu i da izbriše ovo što napisah u zagradi )
Victorinox - real steel with mechanical soul
Veceras Kruna
A ne znam.. iso je super komforan i po ljeti pomaze sto ima orgromne rupe - nema znojenja. Iskreno ne znam da li postoji bolja guma. Pogotovo za vece i teze satove. Bonetto je isto udoban i fleksibilan, mozda nije na razini isofranea ali nije ni toliko losiji kolika je razlika u cijeni.
Bookmarks sajtovi