Nije me bilo par dana, sinoc malo pisao a evo danas Hamilton
Nije me bilo par dana, sinoc malo pisao a evo danas Hamilton
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Danas 2 legende datejust & Jordan
Have watches,will travel...
Pa i jeste da na ruci djeluje veci nego sto bi dimenzije ukazivale,prije svega zato sto nema koronu,cifer je potpuno otvoren, safir blago zasjecen uz thelo i sto mu lugovi cine sastavni dio tijela ali u tome je i draz ovog dizajna (po meni,najbolje sto Tissot trenutno ima u svojoj liniji). Fenomenalan je uzivo,nesto veci i upadljiviji od onoga sto ja obicno nosim ali ni najmanje mi to ne smeta,stavise.
Po defaultu dodje na metalnoj narukvici koja je totalni neupotrebljivi soder ako ti je zglob nesto veceg obima pa sam malo gundjao oko toga i na poklon dobio Einchmuller mesh koji sam i ja,kao pretpostavljam i veberz,vidio na slikama u kompletu sa ovim modelom na watchuseek.Odlicno mu lezi takva narukvica jer je sat potpuno u retroffuturistickom stilu pocetka 70 - ih. Za sada cu da mjenjam kaiseve na njemu dok ne nadjem neki koji ce bas da mu legne,danas je na crnom carbon sa crvenim savom a razmisljam se i o nekoj racing bez kombinaciji za njega samo ne znam kako bi to islo sa crnoplavim metalik ciferom. Ah dileme,nikada im kraja...
Bookmarks sajtovi