^ Bravo Ivane,odlican izbor i neces se pokajati.Od prodaje mog sam odustao,ipak ne mogu da se odvojim od njega. Big like!
Ja danas,pa... sat vec znate,ne silazi sa ruke,ali evo jedan mali detalj koji me potpuno odusevio i otjerao sva dvoumljenja prilikom kupovine.
Obratite paznju na slovo "T" izmedju rijeci "swiss made". Originalni 516 je koristio tritijum za luminaciju sto je bio standard u to vrijeme i na satovima se oznacavalo pocetnim slovom tog materijala. Kako je hemija napredivala a i zbog radioaktivnosti taj materijal je napusten i danas se vise ne koristi. Da bi retro efekat nove verzije bio potpun dizajneri Tissot-a (ovaj sat im je bio momenat bozanske inspiracije ocigledno posto im je ostatak linije mlako pivo) su stavili ovo "T" i na ovaj,s tim sto sada oznacava Tissot (font karakteristican za raniji logo te firme). Kakav sitan ali divan detalj i kako genijalan nacin da se proslost i sadasnjost povezu i oda pocast tradiciji. Bio sam, i dalje sam, odusevljen. :-)
Danas Victor
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
@ RUS, baš lepa dekoracija na šlagu kafe!
Doma je najljepse... Tolar. Odlican R.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Women have numerous choices for accessories. Real men really only have one....a watch.
Bookmarks sajtovi