Podelicu sa vama svoje iskustvo:
kada sam pozeleo da imam ovaj sat, to je bilo zbog toga sto sam citao da je robustan, ovaj nov mehanizam vec imam i to je bio plus ali sam sat nisam video uzivo, sve do danas. Ovaj sat nije fotogenican. Nije mi se svideo na fotografijama ali sam ga zbog drugih razloga zeleo. Ne svidja mi se ni na ovoj fotgrafiji koju sam postavio ! Necu ni da ga fotografisem. Ovaj sat nije fotogenican !
Ali,
OVAJ SAT UZIVO IZGLEDA POTPUNO DRUGACIJE. NAJMANJE STO SAM OCEKIVAO OD NJEGA JE DA CE BITI ELEGANTAN, DA CE MI SE SVIDETI. IMA TOLIKO DETALJA KOJI SE NE VIDE NA SLIKAMA, OBICNO SU PRENAGLASENI ZUBCI NA BEZELU ALI UZIVO NA RUCI TO SE UOPSTE NE PRIMECUJE. OVAJ SAT NE IZGLEDA JEFTINO ZA RAZLIKU OD SKX007 KOJI IAKO JE ODLICAN SAT UZIVO IZGLEDA LOSIJE NEGO NA SLIKAMA.
AKO SE PREMISLJATE DA KUPITE OVAJ SAT SAMO NA OSNOVU FOTOGRAFIJA I TOG MONSTRUM DIZAJNA - NAPRAVICETE VELIKU GRESKU.
OVAJ SAT SE NE MOZE PREDSTAVITI 2D FOTOGRAFIJAMA JER ON TEK U PROSTORU IZGLEDA KAKO TREBA. TEZINA, KVALITET NARUKVICE OD PUNOG CELIKA ODLICAN PRECNIK I PUNO, PUNO DETALJA DOPRINOSE EKSKLUZIVNOSTI SAT A TO JE ONO STO JA NISAM MOGAO NI DA NASLUTIM NA OSNOVU FOTOGRAFIJA.
Pozdrav,
Ivan
vezba stvara majstora
Ivane,čestitam.
Odličan je to sat.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Searock jutros
kinez & dacia logan
НЬЮ-ЙОРК
Stigao sa servisa i dobio novu narukvicu.
Zamena nekih delova da bih ga doveo u fabričko stanje sledi u dogledno vreme.
When I see an Alfa Romeo go by, I tip my hat.
Odličan je, Zmaju!
Bookmarks sajtovi