Hibrid... I dalje prilicno neudobna (mislim da ce kljesta morati malo da rade na njoj) ali makar upotrebljiva za razliku od sata kojoj je namjenjen a i prilicno originalno djeluje na japanskom cudovistu. Kako sam za Tisoja dobio Einchmuller mesh i zamjenio kopcu na njemu sa originalnom Tisojevom to ova sad ima stilizovano M na sebi,taman za Monster
Mislim da deluje nekako "goluždravo" ... Mislim da ide ili meš ili pun čelik. Što se mene tiče, bolje pun čelik
Mislim da deluje nekako "goluždravo" ... Mislim da ide ili meš ili pun čelik. Što se mene tiče, bolje pun čelik
Dobro izgleda na monsteru,medjutim,pokusao sam da je upodobim ali sam na kraju odustao posto definitivno nije za moj zglob.
Sad,da ne bi zavrsila u kanti,ako nekome moze da posluzi (ako ima ideju i zivaca da je malo ispravi i zaobli) neka mi pusti adresu na PP pa cu mu je poslati.
Roberto: Enzo, really, 10,000 dollars, whatcha going to do with that money? Enzo: Buy a rosary for mama, a new dress for Angelica and you... you get yourself a suit that fits. But most important... Roberto: Yes? Enzo: We find the Frenchman. We find Jacques Mayol.
Bookmarks sajtovi