hvala Milane.
inače sat imam oko 4 godine i uz normalno nošenje i svakodnevne aktivnosti za sada nema niti jednu najmanju crticu.
uživo izgleda stvarno lijepo i atraktivno.
zadovoljan sam
hvala Milane.
inače sat imam oko 4 godine i uz normalno nošenje i svakodnevne aktivnosti za sada nema niti jednu najmanju crticu.
uživo izgleda stvarno lijepo i atraktivno.
zadovoljan sam
Došao sa posla, neka kišica smara...
__________________________________________________ __________________________________________________
Stavih na ruku meni omiljeni Victorinox AirBoss Mach IV
-----------------------------------------------------------------------------------------------------.....i obavezno - mali pogled na , meni ooobožavani, Unitas 6498-2
Poslednja ispravka: backarelli (16.6.2014. u 19:17)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Jes lep mehanizam ,ali je naziv Mach kao brijac,hahahahahahahaha,baki furas brijac na ruci.,salim se prelep sat,uzivaj u njemu.
Poslednja ispravka: marko14 (16.6.2014. u 19:18)
Bato , nemam pojma da li si taj "Mach" video uživo (imaćeš prilike) , ali zajsta se radi o hebenom sharpest- brijaču od sata ! Znači, napraviše ga jednom ....
Nema greske sa satom,samo sam se nasalio sa nazivom,pozdrav.
baki poplaveo si sav od sunca
inace gledao sam airboss modele ovde u srbiji i stvarno su lepo dizajnirani, meni licno najlepsa serija od victora...kvalitet je isto za te pare odlican, onaj sa rezervom snage je posebno lep
Poslednja ispravka: backarelli (16.6.2014. u 19:56)
Viktor je odlican u zivo i dobro sjedi na ruci.
Marko, toliko hvali tog Victora, a na okupljanje dolazi sa nekim Seikom sumnjivog kvaliteta, da ne kazemo da je AAA.
Malo sumnjam u kvalitet sata koji se dobija uz nozic. Dok ga ne vidim uzivo na nekom okupljanju, ne verujem nista.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi