cujem da ni danas nisu bolji, mislim na njihov unutrasnji saobracaj, aerodromi ista prica, naravno ne seremetjevo, neko oni za unutrasnji avio prevoz, recimo domodedovo, no nisam bio tamo, ali tako čuh
cujem da ni danas nisu bolji, mislim na njihov unutrasnji saobracaj, aerodromi ista prica, naravno ne seremetjevo, neko oni za unutrasnji avio prevoz, recimo domodedovo, no nisam bio tamo, ali tako čuh
Ovo je Lufthansa, u biznis klasi.
Inače, od prevoznika kojima sam ja leteo, ubedljivo najbolju hranu ima Turkish... za letove preko 1.5h.
Njihov obrok u ekonomskoj je bolji nego kod drugih u biznis klasi.
Po glasovima putnika, poslednje 2 godine zvanično drže mesto najbolje Evropske avio kompanije. Mislim da je klopa glavni razlog za to.
da citao sam o turkishu, imaju i preko 200 aviona čak
pretpostavio sam da je biznis klasa, retko gde se u ekonomskoj ovakvi obroci sluze, zato se i zacudio
JAT-om leteo dva puta, sem sto vrlo cesto i dugo kasni, ja sam zadovoljan svim ostalim
Squale 50 Atmos, danas na bijeloj tropic gumi..
Jutro svima ... Danas je pobjednik zasluzio da ga nosim....
Posto je tema natjecaja satovi i svjetlost zakljucana ,ovdje cu zahvalit svima koji su sudjelovali sa svojim fotografijama u natjecanju.
Bilo je odlicnih fotki i bilo je gusto...
Jos jednom zahvala svima na sudjelovanju, hvala svima na glasovima i naravno hvala Svetu satova na organizaciji i prekrasnoj nagradi .
eto...pošto gazda na PS-u ne da šalice, moraš svoju u Beogradu osvojit čestitke!
@joppa : šminkeru. izgleda ko nautica
Bookmarks sajtovi