Na (istina,kišoviti) dan Državnosti Conquest vraćen, zbog ljetnjih atmosferskih uslova, na čelik.
Stvarno beyond
@Zmaju, po vremenu bih rekao da je nekakva Grčka lokacija
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Da eh sto mi je zao sto se vratih
next year at this time I'll be a millionaire
Danas kuci kao i zadnjih 10-tak dana na moru, prava jeres medju satovima :D. Original 100%, made in PRC kinez koji sluzi da se na njega ne obraca paznja, da se ne mazi i ne pazi i ne zove Djole :D. Kao i uvek preziveo sve sto je doziveo. Izmedju ostalog svakodnevne kontakte sa vratima terase (kako ih nisam zaobilazio ni sam ne znam) od cega bi mi drasticno skocio pritisak da sam nosio neki drugi sat...
Naravno, vodu zaobilazio u sto sirem luku, dobio novu bateriju pred polazak kada je utvrdjeno da je "kuciste" napuklo pored svakog od cetiri vijka koji drze poklopac ali moze on da tera jos dugo :D.
A i radi mu svetlo za razliku od Timex-a pa je zato i isao na letovanje.
Poslednja ispravka: zarekg (13.7.2014. u 13:56)
Ma volim ga jer je preziveo svasta a i dalje radi . Seiko mi je na servisu sutra ga uzimam, Na Festini mi je narukvica kraca nego sto treba a Timexu ne radi svetlo tako da je kinez bio jedini izbor za odmor. A i nije mu prvi put .
Pa gde si zmaje.tezak zivot rolex,Grčka.sta ćeš kad je tako
Bookmarks sajtovi