Re: Koji sat nosite danas?
Idem vec u OT ali ovim zavrsavam:
Citat:
ne moze ni svaki casovnicar to uraditi vec samo onaj koji ima narocitu masinu za te stvari...
Jesi li video mozda kako ta masina izgleda? Ne mogu da zamislim nesto drugo osim ''dremela'' (iz gornjeg posta) sa onom fleksibilnom sajlom. Mozda je ''caka'' u nekakvom posebnom sredstvu za poliranje stakla?
Mozda cerium oksid u pitanju?!
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Danas kod Mame i Tate sa porodicom : Roksi i nato
Prilog 22932
postujem male kucne carolije, a i sam povremeno padam u iskusenje da se dokazem u disciplini
uradi sam, ali posto sam na jednom seiku (koji vise nije kod mene) video sta je
bojke uradio na hardlexu za mislim 10 ili 15 eur, jednostavno mi je zao da gubim svoje
vreme. covek je ispolirao hardlex za primer, a hardlex je ipak malo tvrdji od mineralnog.
ovo nije reklama za bojketa, ovo je samo zdrav razum. najvise zbog toga sto se greska
napravljena u kucnim uslovima tesko ispravlja.
verovatno postoji bar jos par casovnicara u beogradu koji mogu isto tako kvalitetno da
poliraju stakla, samo ja u ovom trenutku ne znam ko su...
Rola je prva liga,jel znas koje je godiste?
mislim da je 2009 po slovu,danas ga i merio :) sa metalnom 212 g
Znaci ki nova :) ,a sad mi je jasno sto si stavio nato narukvicu,sa metalnom sigurno malo vuces u levo dok ga nosis ;)
hahahaha pa nije...na drugoj mi je Omega...pa teg i na drugoj..
odosmo u off
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo da vadim temu iz off-a,veceras dok kuckam na forumu Pepsi...
Prilog 22933
ha ha jel si se ovo krio da slikas
Sta cu morao sam :) A da neverujes koliko mi vremena treba da napravim kakvu takvu fotku kad nemam prirodno osvetljenje,star neki aparat cim nema sunca eto muke da napravim fotku koja nije mutna...