Neša kaze "Zbog čega ovo kažem? Zato što je naše drugarstvo veliko bogatstvo koje treba čuvati."
Ja kazem.....bravo gospodine Nešo
Neša kaze "Zbog čega ovo kažem? Zato što je naše drugarstvo veliko bogatstvo koje treba čuvati."
Ja kazem.....bravo gospodine Nešo
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Hvala MMario i nadam se da ćemo se uskoro upoznati.
Koristim priliku da svima čestitam na prinovama koje sam video sa malim zakašnjenjem
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Iskreno zao mi je sto nisam u mogucnosti da upoznam ljude sa foruma. Imam svega dva sata (oba neispravna, bravo...) ali volim horologiju i sama druzina na forumu je pozitivna...
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Jutro!
Aaaaaaaa Zmajče moje !!!! AAAAAA , pa ebem ti net , nisam video šta imaş !!!!! Nemoj da se desi da ne bude kad dodjem sa odmora ljubi te brat !!!!!!!!!
ČESTITAM !!!!!!! Joj šta propuštam , ubi me net
Ma biće valjda još lepog vremena kad dodjem za skupče... Meni prva dva dana ubi kiša... znači, kao u Obrenovcu da letujem. Sad je ok... Danas slike stižu sa Porto Katsiki-a :-))) do duše, samo je OM prisutan....
Ajd neko nek spoji ove postove...
Samo da čestitam svima na prinovama, FENOMENALNE prinove ! Zajsta lepi komadi .... Rujo, krajnje vreme bilo za OM ! )))
Poslednja ispravka: RUS (5.9.2014. u 10:29)
Victorinox - real steel with mechanical soul
RUS lencuga
next year at this time I'll be a millionaire
Zmaju evo mu brata
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi