anpi
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
cestitam anpi
Hvala puno na čestitkama!
Ovo je nešto totalno neplanirano, ali kada se ovakva prilika pojavi onda se ne propušta, posebno što sam o ovom satu razmišljao jako dugo. Ustvari poželeo sam ga još od kada je 1887 mehanizam i predstavljen. Nekada davno sam maštao o kupovini Seiko Flightmaster SBDS001 sata sa odličnim 6s37 mehanizmom koji predstavlja bazu 1887-ice, i ovo je bila sjajna prilika da na neki način dodjem do ovog čuvenog hronografa. Sat sam kupio srcem bez puno razmišljanja, i definitivno se nisam pokajao. Sat izgleda daleko lepše od prethodne Carrere, koja je nažalost morala da ustupi svoje mesto ovom satu. Rad sa krunicom i drukerima predstavlja pravo uživanje, a pogled kroz poklopac na prelepi mehanizam ostavlja bez daha.
Nadam se da će Shmizla sutra stići da ga fotografiše fotoaparatom sa macro objektivom, jer je to jedini način da verno dočaramo kako ovaj sat izgleda uživo.
EDIT: Vlajo čestitke na kupovini, Roamer je PRELEP!
EDIT2: Anpi, Omega je
Anpi, čestitke i od mene
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Čestitke svima koji su se ponovili !!!!
Victorinox - real steel with mechanical soul
Ovaj sumo je baš moćan, jel to nešto novo Milane?
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi