Ako je to ono što ja mislim, ovaj plod unutra je jestiv, odlična fotka, svaka čast.
Ako je to ono što ja mislim, ovaj plod unutra je jestiv, odlična fotka, svaka čast.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Hvala.
Ne znam da li je plod jestiv .
Kako se zove taj cvet? Inače, fotka je prva liga
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
...pa ne mora sve što se zaliva, da se i pojede Imali smo mi do pre par (dve-tri) godina to cveće, a što ga nema više, nemam pojma.
__________________________________________________ _________________________________________________
Alpinista ceo dan... (prazna baterija na tosteru, pa sam škljocn`o fonom)
Ooooo , vidim i da je član-eee bio prisutan !
Poslednja ispravka: backarelli (24.9.2014. u 23:05)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Odlican Baki i sa mobilnim se vidi lepota tog Alpiniste!
Drago mi je zbog toga!
A jeste bio je clan @eee. Evo sve je kazaljke na satovima ispomerao. Ali znas koliki je, ne smem mu nista rec
U pitanju je beli hibiskus. Koliko vidim ima ga pod raznim imenima ali latinski naziv bi trebao da je Hibiscus Moscheutos White. Žbunastog je rasta, oko metar visine, cvetovi su ogromni ( otprilike 20-tak cm u prečniku ), cveta nekolko nedelja i cveta vrlo obimno ( praktično kada cveta u svakom trenutku ima 10-20 cvetova ). Deluje izuzetno dekorativno a i kada prestane da cveta ostanu ovi narandžasti "lampioni" koji su takođe veliki, najveći kao mandarine. Fantastična biljka.
Evo jedne fotke od letos:
Par linkova:
Ovde se vidi žbun i koliko obimno cveta: July | 2011 | Powell Gardens' Bloghttp://powellgardens.files.wordpress...e2b7-14-11.jpg
http://www.svetbiljaka.com/Prodaja/art=17741.html
Pacific Plug and Liner :: Plant Details
Poznat je i pod nazivom Močvarni hibiskus. Ne mora biti samo bele boje. Evo jednog interesatnog linka: Hibiscus moscheutos-Močvarni hibiskus | Poklončić
Poslednja ispravka: Neša (24.9.2014. u 23:58) Razlog: Spojene poruke
Bookmarks sajtovi