Prelepa Omega ,seiko...odusevljen ......
Prelepa Omega ,seiko...odusevljen ......
next year at this time I'll be a millionaire
odličan trojac,seiko,aristo i omega !
Poslednja ispravka: nele (16.5.2012. u 12:25)
.....eto pravde u demokratiji ! Dok neko šeta LD-a , ja se ebavam sa Bosch-om u radnom odelu !
Heheeee , šalim se ! Ja naprosto obožavam ovaj Bosch, jer kad pogledam koliko je sati, uvek se setim mog brata Djordja i omiljenog mu Vostok-a !!! Djole, brate moj, radi Bosch k`o pohmanitao... trpi sve i svašta i ništa mu nije. Da ne pričam, da je u sec tačan... ovo sam uslikao pri 90kmh na h , pa mutnjikavo
Dobro,bre,Baki,pa kako to vozis? Jednom rukom drzis mobilni i gledas u drugu da slikas telefon? A bezbednost u saobracaju,brate?
longines ti je predivan a boga mi i ovaj je extra.dobar ukus imas.
baki kazem ti docice vreme radicemo koliko mozemo a uzimacemo koliko nam treba.pravda,jednakost...
Poslednja ispravka: d1d (17.5.2012. u 9:40)
hahahhahaahah, backareli, nasmeja me, pa gde nadje bosch ?
ja sam imao (ma imam jos uvek negde balantines), sat je stao kad je viski popijen.
odlican citizen, bravo !
p.s.
da mi verujete na rec, ja ovih dana nosim orient od ex vlasnika sime the brave, i mlogo je fina cuka.
uslikacu ga kad stignem pa kacim, obukao sam mu i novi kuki valjda pre jos godinice dana, kad sam ga i uzeo.
gde je milan sa panom, stekuje se, to mi malo sumnijicavo ... da nece da ga valja ispod zita , a ?
Danas Seiko "Plavac" chronograph
Luger...njega sam stvarno konzervirao...treba da se oznojim i sta onda ))
ali dok sam se vozio kao svi...uslikao..jedva,brza voznja
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi