Slikaj po dnevnom svetlu i to rano ujutru ili predvece bice daleko bolje slike... Inace sat je odlican
Slikaj po dnevnom svetlu i to rano ujutru ili predvece bice daleko bolje slike... Inace sat je odlican
Prolaznik, odlican je Seiko i to je najvaznije. Sto se fotografija tice Serb ti je dao odlicne savete, samo ih primeni i bice odlicne fotografije. Onu sliku si slikao mobilnim telefonom i to pri losem osvetljenu i u takvim okolnostima jos je dobro ispala.
A danas, Fosill ch2573. Hteo sam ga ponesem na kupanje al pomislih, nije ni mnogo nesto placen, a nije ni neka marka, reko pitanje dal ce izdržat plivanje, i uzmem lepo teglu, sipam vode, ubacim sat da se malo brčka, kad ono sat radi bez problema, izdržo brčkanje u tegli, izdržo plivanje u reci bez problema.
neso kupljen od jednog naseg zajednickog prijatelja.izuzetno fin i posten covek volim kad kupim nesto od njega uvek je onako kako kaze.
Uh, meni se čini da danas nije zdravo razgovarati o kupovini satova
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
pa reko da pohvalim al iskreno nekog da vide ljudi vide da ima postenih prodavaca
Gradjanin zasluženo ide na policu, a ceo vikend ide druženje sa duševnim...
Stvarno ne znam koji mi je sat lepsi
citizen deluje mocno, titanium, potaman je za kafanske tuche, koga udaris s tim satom, taj vise ne ustaje
Bookmarks sajtovi