Jeste druze i jos stosta
Jeste druze i jos stosta
Ja sam se danas premišljao stavit na ruku ovu ljepoticu inače isto nikad nošenu a vrlo staru.Rječ je o novoj prinovi Proviti al učinilo mi se milo na znojnu ruku stavit sat tako da je cijeli dan negdje oko mene ali ne i na ruci.Želim da i dalje bude u NOS izdanju.
Fotopetar i nemoj steta bi bilo.extra je.
Odlican sat pero, moram da primetim da imas jako lepu kolekciju
Vrlo sam izbirljiv,sve satove koji imaju oštećenja napose cifera ne prolaze kod mene,ove dane priželjkujem nekoliko đepnih Tissoa EMT s centralnom sekundarkom i super očuvan bijelog cifera Jeager La Coultre oba vojna i oba super očuvana.S njima mi se kolekcija podiže na još veću razinu.A od ručnih dolaze Omega vojnog stila i Tissot koji je rađen za njemačko tržište(to sam zaključio po namještanju na nemirnici).Slike budu tek kad stignu.
I da šteta bi bila nosit Provitu,doista cijela ko sad iz dućana samo što je stara 70-ak godina.
Walter, sat je mnogo ubav mogao bi da nas častiš sa više slika iz različitih uglova, da malo uživamo.
Evo link bajker71 tu ima vise za istoriju ovog brenda a i neka fotka plus Walter - moji satovi
Walter , odavno sam primertio ,a nisam rekao... ne verovatno sa koliko ukusa se uklapa garderoba uz sat. To nisam do sada video kod nekoga. Čak i ljude koje sat i ne interesuje koliko nas, moraju primetiti isti kod tebe, zbog tako dobrog uklapanja. U tvom slučaju, ti stvarno prelepi modeli satova naprosto pozitivno "štrče" i privlače više pažnje nego obično.
Samo bih hteo reći , Svaka ti čast ne samo na odličnoj , vrhunskoj kolekciji satova koje imaš, već i na kompletnom stilu kako ih nosiš !
Baki slazem se za waltera ja bi reko pravi gospodin.retko je to danas.
Drugovi forumasi hvala na lepoj kritici o mom stajlingu, a ja vam zato saljem pozdrav iz Skoplja evo upravo sam vecerao a pre vecere napravio sam neke fotke, koje nadam se nekome otvorice apetit a jelo nase balkansko cevapcici i neki rastureni batak ! Ako neko dolazi ovih dana u Skoplju nosim ga na neku dobru klopu !
Bookmarks sajtovi