Prelep je Citizen rogonja i veoma su retki cak su i redji od Seiko rogonja,jel mi mozes reci koji je promer kucista na Citizenu cini mi se da je manji od Seika
Prelep je Citizen rogonja i veoma su retki cak su i redji od Seiko rogonja,jel mi mozes reci koji je promer kucista na Citizenu cini mi se da je manji od Seika
Vintage 3231
next year at this time I'll be a millionaire
Što ga zovu "Vintage" , a izgleda kao nov ?
Zato sto Milan voli da kupuje samo nove satove
da sad je Milan na tapetu....mislim da ovo ne sme da se trpi....
U istom je faxu kao i Longines...
next year at this time I'll be a millionaire
Evo sat mi je tek stigao nisam ga još ni predstavio a već sam ga stavio na ruku i doista prekrasno stoji na bunt remenu.Riječ je o Omegi vojnog stila,bez vojnih oznaka i u vrlo super stanju očuvanosti.Budem je predstavio i u svojoj kolekciji.
Danas na ovoj vrucini od 40 i nesto stepena odlucio sam se za sledecu kombiaciju
Bela kosulja "Springfild" onda beli Sesir "Panama Straw Fedora" stil, nacare iz sezdesetih- sedamdesetih "Getaldus" sa diopterom ekstrafotogrej zatemnjivanje i na kraju 1975 g "Seiko Panda" 6138 8020 chronograph !
Walter kao i uvek bez greske
sad je walter postavio standard i nema nazad...
sledecu slikicu bih posvetio najsrecnijem vecinskom vlasniku prelepih poljota,
sofroniju. po ovoj vrucini, da bih zastitio kozna odela od znoja, swatch na celiku.
neka se fotka zove ˝decja radost˝, swatch i cokoladne bone...kacket nije kupljen,
osvojen je u postenoj i fer borbi. (slikano na brzinu , nokia e6, zato je fotka malo
mrljava.)
cuj, najsrecnijem...daleko od toga a ima jos vremena do onog cetvrtog stepena srpske gradacije.
dooobar kacket, dobre bombone. jeste slika malo mrljava pa se naslucuje da ima jos nesto u donjem desnom uglu ....
Bookmarks sajtovi