struju za aparat nisam kupio jer sam zaboravio, zaboravio sam jer sam rintao vasceli
dan, maketu (celicnu ) jaka sam potrazio, i ustanovio da je samoinicijativno otisla
na trenazni let u nepoznatom pravcu, i zato vadim fleke kako znam i umem.
za sofronija, zagora i drustvo iz letacke kantine, ruska fantazija, pilot i lada karavan :
i jeste fantasticno.bar sat a i ladi nista ne fali.lepo su nas sluzile.
Ja sam dugo gledao bas te stare Omege Moon iz 70-tih. Uh, pa sta da ti kazem, to su stariji satovi i imaju svoj neki smek. Medjutim, ocuvanost nije bas idealna. To je prvo sto mi zasmeta, a drugo je sto uopste ne postoji luminacija kod tih satova tog godista. I onda mi se nekako cini da kupujem nekompletan sat. Inace sam u pocetku isto razmisljao kao ti.
hmmm... i ja razmisljam kao sindjel, dobro je sto si napisao ovo. ´fala...
Da... Zato sam i pokrenuo temu volite li stare ili nove satove. Gde sam u stvari hteo da pisemo o prednostima i nestocima jednih i drugih. Iako mislim da su stari satovi daleko lepsi od danasnjih "tostera, hard diskova i svih onih uredjaja" na koje lice neki danasnji satovi, moram da kazem da i stari satovi imaju svojih nedostataka.
Inace veceras kod mene na ruci Nomos, vrlo interesantan mali sat
Pozz svima!
Evo ja se vratih sa odmora i već šljakam,u Grčkoj je bilo ekstra vr!!!
jedva čekam ponovo,dakle,htedoh reći da sam na moru nosio G ali sam pre mora a to vam nisam javio kupio novu čuku,u pitanju je Q&Q outgear 100mWR za 20evrića,nov,original i cena povoljna,reko ajde da ga probam a ujedno nikad nisam imao sat te marke i mogu vam reći da sam izuzetno zadovoljan sa njim kako se pokazao,evo moja tri "JAPANCA" na uvid
vel pozz!!!
Lepi satovi @nick. A sto se tice Q&Q i tu nisi pogresio, kad je ta firma u pitanju ja nisam cuo da se neko zalio.
@tolarbo
Koji je najcenjeniji mehanizam u tim Omegama iz 70-ih verovatno znas jer si se i sam zanimao za te satove jer koliko sam razumeo vise njih je ugradjivano
Bookmarks sajtovi