Petre, ova Helvetia je stvarno prelepa! Jedva cekamo i tekstove!
Petre, ova Helvetia je stvarno prelepa! Jedva cekamo i tekstove!
No time to lose
Tema o vojnim njemačkim ručnim satovima je postavljena.Nadam se da ćete biti zadovoljni!
Pozz znači svima!
Evo prvi radni dan,ekstra vrali bar je ladovina,elem htedoh vam nešto kazati,sad za vikend moja zena i ja setamo kroz trzni centar a ono radnje sa cukama na svakom koraku a ja se pravim ladan a oće oči da mi iskoče a srce samo bije od uzbudjenja za cukama,zna moja zena da ja volim i nju ali i cuke i ona ce meni ajd ti kupim sat!Lele pa de me nadje,nije morala dvaput da mi kaže,ajde reko neki do 50e,može i manje al da bude pravi letnji sat,i nadjemo CALYPSO wr100m,evo slika
Poslednja ispravka: Shmizla (23.7.2012. u 10:03) Razlog: Preuređenje fotografija
Aaaaa, EXTRA! Čestitike! (Baš te žene mogu da budu fine! )
Sat je jako zanimljiv, ali i glomazan. Koliko mi je prečnik?
Ako možeš malo bolje da ga uslikaš, fotke su po malo mutne.
Dopada mi se što narukvica izgleda kao da je iz jednog dela sa kućištem. I upadljive bele kazaljke su odlučan kontrast sa celim satom.
Super, super! Predstavi ga malo detaljnije i sa čistijim fotkama.
Pozz!
Hvala,hvala,sat je super,lagan i udoban za nosenje,izvinjavam se za slike ali takav mi je telefon,inace je original sa brojem K5597/3,u kutiji sa papiririma i garancijom od dve godine a precnik je 44mm sa krunicom,dobro si primetila da je iz jednog dela jer i jeste a i kazaljke mu daju smek,inace sam nasao po netu da je CALYPSO deo FESTINA grupe,sve u svemu cuka je uzivo ekstra vr,evo je slika sa neta,vel pozz!!!
Nick, evo OVDE smo pisali o Festina Grupi, pa možeš malo pročitati i bolje se upoznati. Svakako je Calypso deo Festina Grupe, kao i Festina, i Lotus, i Jaguar, i Candino... i tako... pročitaćeš sam, da ti sada ja ne prepričavam...
Veliki pozz i uživaj u novom satu!
Hvala,vel pozz za tebe i sve ljubitelje satova!
Bookmarks sajtovi