Neustrašivi Seiko sa svojih 41. godina tjera oblake
A evo i starčića.
Neustrašivi Seiko sa svojih 41. godina tjera oblake
A evo i starčića.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
anbeast , mogu ti reći da taj Lorus izgleda super, ali kaišem na njemu (onoliko koliko vidim) sam oduševljen !
Daj još neku sliku ! (uvek sam se pitao, gde li je odlutala tvoja galerija)
Poslednja ispravka: backarelli (25.7.2012. u 19:24)
Da,plus.Nema polovnih Citizen Nighthawk-a...Makar ja nigde nisam nasao,a trazio sam cisto radoznalosti radi jer u narednih mesec-dva uzimam Citizen Nighthawk-a (Bomar) i Seiko Monstera (Sense).
P.S.Lotus ti je jako lep.Stvarno taj brend ima smekerske satove.Mada,sve je dobro sto dolazi iz Festina grupe.
PozZ
Ne znam gde ste gledali ali trenutno ima nekoliko Nighthawka na WUS-u.
@backarelli: Ono sto nemas, nemozes izgubiti Koliko se ja sećam, moja galerija nikada nije postojala jer nema bogznasta u nju da se stavi...
Hvala vam na komplimentima! Lotus je super, jedino je malcice nepregledan usled presirokih kazaljki.
@Zenith: Prokletniče! Oba su na listi, no je pitanje kada ce pasti u moje sape (ne skoro, svakako )
@tiha: Gled´o i ja malo na Wusu, no sam slijepčina... Nije ni tako važno, ionako sam samo voajerisao....
Eehh...zato ja celoga dana mislim da je 24. Problem sa kvarcom je sto ni ne stelujes nego samo, cap...na ruku Mehanicki moras lepo da navijes da postelujes.....
Poslednja ispravka: anbeast (25.7.2012. u 20:40)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
next year at this time I'll be a millionaire
Prodaj to pre nego sto neko primeti da su markeri na bezelu odstampani naopako.
unikat Tiha unikat
next year at this time I'll be a millionaire
nemoj da prodajes, vozi kao zemunac ...
Bookmarks sajtovi