e sve nesto radim na brzinu.sad mi je bas guzva sezona je a vrucina ubi.
Sto te mrzelo, Jagose? Pa Rusi imaju funkciju "brze" promene datuma
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Eh taj Heuer je stvarno jedan od najlepsih satova svih vremena. Od mene jedna zanimljiva fotografija JLC, uslikana mobilnim telefonom
Doobar heuer doobar JLC sta da vam kazem.svaka cast.sto kazu ima se moze se.uvek mi je drago kad vidim da nekom dobro ide.
Tolarbo odlicna fotka,a taj JLC je blago receno san snova...
HVALA SINDJELU ili HVALA BURAZERU. ZIV MI BIO
...nisam ga nosio danas, već sam samo uzeo od kolege na sekund, da uslikam i da probam sat na ruci. Oduševila me udobnost narukvice i kućišta, kao i čitljivost samog sata. Radi se o Mondian brendu, koji je vrlo blisko povezan sa "swiss army" satovima(Wenger, Victorinox). Na satu je zanimljiv kvar koji se desio sa datumom. Najme, datum radi normalno, sve dok ne dodje trideseti u mesecu, a onda neće da prebaci prvu trojku na nulu, već nastavlja sa sve prvom trojkom (32,33,34...)
Evo sličke...
Ja sam danas morao popravljati Linde u hladnjači na -30c . Nije ni malo zanimljivo. Uveo sam i Casio u tu temperaturnu razliku, što on nije ni osetio , naravno. Pošto nisam smeo uneti Vision (htc) , uslikao sam sa slabašnom kamerom Xplorer-a (Samsung) koji je pravi g-shock medju telefonima. Evo lošije fotke ...
Poslednja ispravka: backarelli (2.8.2012. u 23:05)
Bookmarks sajtovi