^^ tacnije, poor lepotinja
^^ tacnije, poor lepotinja
Zmaje da ti nije lose.au al je lep sat boli glava.
Jaoj boze. Pa jel ti Djordje posecujes druge forume? Kakva je uvreda tzv poor men's? pa zato se i kaze tzv!!! nije da njih kupuju oni koji nemaju para za Rolex, to hoce Rolex da postigne, njih kupuju mnogi koji nece da bacaju pare na Rolex. A ja nisam nikome pominjao familiju. Jagos je pominjao neke zene u nekoj frustrirajucoj poruci pa sam mu rekao da pita i proveri. To je sve od nene ako si sve procitao.
Hvala unapred. Vrlo rado ću pročitati ono što budeš napisao, jer ovakvi satovi zaslužuju da im se posveti nekoliko reči.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
A Jes' mi bilo cudno sto onako ostro odgovarate nekome sa samo par postova, ko se mozda malo zbunio. Ocigledno je to bilo zasluzeno.
Milane, prekini s tom Omegom! (Odakle ti taj mesh? Sa Kariba (Voodoo), iz Zapadne Afrike (yoruba vracevi) iz Homolja (vlaska magija)?!?! Od kad si ga stavio ja potpuno drugacije vidim taj Seamaster, ocaran sam, omadjijan, nisam sasvim svoj...
Cekamo bolje fotke, Jagose.....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Pa 'ajde da vidimo tvoje satove Dusane,ako nije problem.Pretpostavljam da bi bilo lepo da nam pokazes kakvi su tvoji afiniteti kada su u pitanju satovi.
^ gle sad kad prilozi sliku Patek Philipe-a, ima odma da dobijemo kompleks nize vrednosti
anbeast druze moj )) prelep je ali vidje jos bolji..
otici ce na dobos veceras za probu za neki mozda bolji...ali Boze moj ako i ostane nema vise pokusaja...
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi