Omega 40 godna James bonda
jubilarna.....
10007 komada
Omega 40 godna James bonda
jubilarna.....
10007 komada
next year at this time I'll be a millionaire
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Zmaj, Milan Zmaj...... nije ni cudo sto mu Gulden Draak pivokad pije samo martini, shaken and not stirred!eh sad 4 krigle i opet nista vodenjavo.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Milane, Omega je k'o zmaj!
Vlajo super ti je prinova, samo ljudi što škrtarite sa tim slikama?
ALO 026 Zenith? Ostavimo vise Dusana iz Surdulice,covek je banovan i to je OK.Svako ko vredja bilo kog clana to i zasluzuje,a kamo Vladana tj. GAZDU.Da nije bilo njega gde bismo se svih ovih dana druzili i menjali iskustva.Pozdrav za 026
veceras cu opet nositi rolex Prilog 30633.evo nadam se boljih slika tudora evo ih i zajedno .ja volim ovakve satove a inace su veoma cenjeni medju kolekcionarima.danas sam slikao sa iphone 4 a juce 3.imaju dobre kamere al ja nisam nesto vest ili gresim u prenosu slike.
Poslednja ispravka: jagos (5.8.2012. u 13:19)
Čist luksuz sat za šeike...
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi