Jedan sat predstavlja klasičnu, a drugi savremenu eleganciju. Lepe slike, drugari, a satovi su vam još lepši.
Jedan sat predstavlja klasičnu, a drugi savremenu eleganciju. Lepe slike, drugari, a satovi su vam još lepši.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Jagose, mlooogo lep taj Poor...ovaj Tudor Brojcanik mi izgleda bas dobro, ali ocigledno da zbog refleksije bas tesko moze valjano da se uslika. Voleo bih tog Tudora da vidim uzivo.
@krstin: Ni manje ni vise nego VC. Lepo, bogami...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
IPAK malo kvalitetnije slike...
posalji ti meni tvoj fotoaparat pa ce slike budu kako treba...
(a vec sam ranije pokusavo s digitalcem al dzaba...)
Ma nije do mog fotoaparata već prirodni talenat...
More, prolaznice, ''boj ne bije svijetlo oruzje...''
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
ma meni se cini da lepo uslikam na telefonu izgledaju super slike mislim da je problem ono koju velicinu slike posaljem.nemam pojma trudim se.
Ako imas makro mod na mobu, upali ga i na dobro svetlo stavi sat, mislim da ce biti bolje Ja mislm da je problem kod tvojih slika lose svetlo A sto se satova tice ne zna se koji je bolji
Jagose Tudor i Rolex su ti kao bombona
Bookmarks sajtovi