Baki "građanin" je kao lutkica .
Baki "građanin" je kao lutkica .
Danas je to Longines.
Lep je najlepsi od svih je taj sa plavim ciferom i koronom...
Sdbiba....jesi li mi ti beše kupio onaj Tissot ispred nosa? Predivan ti je Longines, sve kao da sam ja birao....počeću da te mrzim.
Poslednja ispravka: vlajo (11.8.2012. u 21:52)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Vlajo za onaj Tissot ne bi lupao glavu,ali vec za ovaj Longines
Ma meni je i Tissot bio kao bombonica....još chronometer
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ako govoris o Tissotu cija je slika postavljena par stranica nazad,taj Tissot chronometar je,najblaze receno,bombona.
Prelep,prelep,prelep sat.
Ceo dan sam gledao njegovu sliku.
Jeste @vlajo taj prelepi Tissot je @sdbiba kupio. Moram da kazem da me je taj sat odusevio, cak mi se vise dopao od legendarnog Visodate-a. Ali odmah da kazem da je dizajn moderniji, pa se nekome ko voli klasiku i nece bas toliko dopasti. Bez obzira na sve to je jedan od najlepsih satova koje sam imao.
Bookmarks sajtovi