ma to je bila samo salaaaa )
ma to je bila samo salaaaa )
next year at this time I'll be a millionaire
EEhhhh... pa znaš kad su satovi u pitanju, moj mozak trokira i ne radi kako treba. Ko će pomisliti na šalu, kad je Longines u pitanju...
Danas je tacno godinu dana kako imam ovaj lepi Casio,pa njega nosim danas za njegov rodjendan.
Interesantno da je on moj ubedljivo najjeftiniji sat,ali se najudobnije osecam dok njega nosim.Narukvica jako lepo odradjena,preglednost i citljivost savrseni,iluminacija i vise nego dobra,kopca takodje jako dobra.Jedino to Casio moze da ponudi za male pare i zato ovaj proizvodjac zauzima posebno mesto u srcu svakog ljubitelja satova...Na neki nacin je on i moja amajlija,jer uvek kad sam ga nosio,lagano sam razbijao ispite...
Znam da ce neko pomisliti da sam mozda glup jer sam bas nahvalio sat od 40 e,ali zaista volim ovaj Casio i nadam se da ce me jos dugo godina sluziti!
Srecan mu rodjendan!
Negde drugde bi nekome možda bilo smešno što hvališ taj sat.
Ovde te svi razumemo.
Dobra Omega bas je big master
Juce i danas ovaj neobican ronilac
Baki koji ti je to sat
Nemoguce, da ne znas, Jagose?! Pa koliko prica o ta dva sata, cudo je da svi clanovi foruma i njihove bake ne znaju za te satove
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi