Danas sam malo odlučio stavit na ruku novopridošlu Silvanu DH i prekrasno pristaje uz novi bund remen.Još dobih spam da je cifer redial a ja žestoko tvrdim da nije već je u super očuvanu stanju jer cijena sata je bila takva da nisam ni kućište platio kako valja a kamo li sat i nije došla iz Ukrajine već čovjek tvrdi da je nošena u Slavoniji.Nisam je uspio poslikat na ruci al evo fotke koje sam dobio prilikom kupovine.Uživo izgleda stoput bolje a u to će te se i sami uvjerit prilikom posjeta ako netko uspije doć do mene (znadem da ima na forumu i kolega iz Hrvatske pa apeliram bar na njih da navrate kad uzmognu).
Inače ove dane želudac mi je u bedu ubija me stres rukometa i vaterpola.Čestitke i Srbima na bronci vidi se da ovaj naš kraj ima najbolji vaterpolo ali i rukomet na svijetu.
Malo starija varijanta..
next year at this time I'll be a millionaire
Nemojmo da se mrzimo ,ali si mnogo propustio kada je u pitanju Tissot Chronometer,-1.3sek/dan, hvala za Longines
-hhmmm... da. Ja sam video taj Tiso uživo... pored toga što sam se zezao sa tolarbom (zna on to) , taj model je uistinu extra i dobra kupovina !
Zna li se koji je mehanizam u tom Tissot-u ?
Dobro de....da sam uzeo Tissot teško da bih pazario Tag, sve ima svoje dobre i loše strane.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bt sat je extra , daj još neku fotografiju!
Bookmarks sajtovi