luger, si ti to cit'o izvestaj o pilotskim Citizenima i odluci moga druga da uzme Buran?
Ah, lepa li je ta strela... (jel strela, nesto sam sludjen?)
luger, si ti to cit'o izvestaj o pilotskim Citizenima i odluci moga druga da uzme Buran?
Ah, lepa li je ta strela... (jel strela, nesto sam sludjen?)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
izvestaj o citizenima me nasmejao, ali ne koliko lazanski.
nije strela, nas drugar sofronije ima prelepu strelu, a ja sam kriv sto fotka nije
jasnija pa se ne vidi da je poljot.
buran sa molnijinim mehanizmom verovatno radi na toliko g da nema zivih svedoka
da o tome pricaju ...
Videh po nekim drugim forumima kriziraju zbog Lazanskog
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
priznaj da si ga podmitio da mi to napise ...
Upss, moja ionako luda glava je posrnula od celodnevnog boravka na suncu bez pokrivala. Sva sam pomesao i G4 i Orao i Strele i Poljote i Citizene... odo d' spavam....
Nego sta je? Cak mozda i F14 Tomcat Jel ima crveno na ciferu - ima, jel ono sto je postovao P08 ima crveno na ciferu - ima, dakle - isto je Stvarno, laku noc!
sad mi dodje da uslikam fossil i da te dokusurim, ali meka sam srca za
ljubitelje vazduhoplovstva.
lako sofroniju i meni da se zezamo kad smo aeroplane danas lovili daljinskim...
kod njega je strela, kod mene je poljot blue angels (kontraverzni rus )
Bookmarks sajtovi