Auuu što je lep VOSTOKmajke mi,baš lep,ma Rus bre kad ga zdela to je VR!
Auuu što je lep VOSTOKmajke mi,baš lep,ma Rus bre kad ga zdela to je VR!
Sky, jako lepa Amfibia narukvica mi deluje punije i kvalitetnije nego što sam navikao kod ovih satova.
Hvala. Narukvica nije Vostok-ova. Inače je pun čelik,lagana, sasvim solidna.
Ovaj sat koji ću vam pokazati ne mogu da nosim jer ga nosi zid moga hodnika evo već 10 godinainače je sat moje bake i dugo nije radio i bio je zapušten do pre kao što rekoh 10god.kada ga je sajdžija popravio a ja ga malo upristojio i evo ga radi i zvoni na svaki sat i na pola sata,inače je sat proizveden 1937 god u tadašnjoj Čehoslovačkoj,tako mi je rekao sajdžija,inače posle smrti moje bake za uspomenu moj brat i ja smo se dogovorili da on uzme stari gramofon sa onom trubom i on isto toliko dugo krasi njegov dom a ja pošto volim satove uzmem ovo,pozz!
Jaooo Jovane dje me nadjeCASIO moj omiljeni brend i HERCEG NOVI moj omiljeni grad,znači EKSTRA VR spoj!!!pozz!
Super sat i super grad, Jovane!
There are 2 rules for succes:
1.Never reveal everything you know
Stigao je Mogu da kazem da je sat vrhunski, obrada ne moze biti bolja, kozni kais odlican... Detaljniji opis ocekujte uskoro, kada mi se sloze utisci Zao mi je sto nije bar 2 mm veci, onda bi bio savrsen, ali verujem da cu se privici. Stigao mi je bez kutije nazalost, ali i ona stize u sledecoj turi
Danas vintage Casio TS-1200 Thermometer
Bookmarks sajtovi