U dobar -svaba-,jer ima neko ko zna a to je zma,pozz!
U dobar -svaba-,jer ima neko ko zna a to je zma,pozz!
^ Ove fotke izgledaju kao da su obojene viskijem, a novčići su me podsetili na detinjstvo. Moja mama ih je svojevremeno dobijala na poslu, sa raznim gravurama tj. motivima.... Cool!
gazdarice,´ajde na jedan sportski alko test...
Danas je na redu Vanadium, brend nije nesto poznat, ali ja iskreno ne marim zbog toga. Imam ga vec 4-5 meseci i mogu reci samo da sam prezadovoljan, sat je lagan a opet odaje utisak cvrstog i mocnog sata, zavrsna obrada je dosta dobra. Kopiracu deo deksta sa bericevog sajta.
"Svaki Vanadium sat osmišljen je u Švajcarskoj i ima dokaz svog porekla . Moć i lepota su naglašeni veličanstvenim titanijumskim kućištima. Futurististička vizija časovničarstva je od novih materijala dosegla do ekstremnog dizajna. Kućište od čistog titanijuma prečnika 44mm odaje utisak nepokorivosti, a pokretačku snagu „High tech chronograph No1“ čini perfektni japanski mehanizam MIYOTA OS20. Mehanizmi su duplo zaštićeni, lineta je pojačana anodiranim aluminijumom, a cifarnik je napravljen od troslojnog karbon-fibera. Podesiva narukvica izradjena je od mekog silikonskog gela sa patent-kopčom od nerdjajućeg čelika."
Meni se posebno dopada sto je sat dizajniran po ugledu na Hublot modele.
Evo par slika, slikao sam telefonom pa je kvalitet malo slabiji.
Lep Sector.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala Vladane! To je prvi sat koji sam sebi sam kupio, zato ga jako volim!
It never gets easier,you just get better!
Bookmarks sajtovi