^ Jedan od bolje dizajniranih satova iz SSSR-a, barem po mom misljenju. Cemu sluzi ono dugme na 2h?
Mislim da je za brzu promenu datuma
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Znaci kao Orient
Danas modni, Luciano soprani, znam da su modni satovi obicno rizicna kupovina, ja sam ga dobio na poklon i jako mi je drag. Na forumu su neki mislili da nije original iako je kupljen u galeriji satova Beric, to mi nije dalo mira pa sam isao do casovnicara da proverim i ustanovio je da je original.
Sat je dobre zavrsne obrade, WR od 3 ATM, unutra je Miyota automatic, to mi je potvrdio casovnicar kod Simovica, samo nije precizirao koji model. Za modni sat je stvarno dobro odradjen, cak se i sam casovnicar dosta pozitivno iznenadio.
E sad mane tj propusti koji su za ocekivati od modne marke: ono sto je i dovelo do sumnje da nije original je ne poklapanje nekih detalja sa slike koja stoji u katalogu (to je po meni glupo i neozbiljno). Sam sat je lep i atraktivan ali resenje za datum je dosta lose, nepregledno je.
I na kraju cena, jeste on dobro odradjen, ali realna cene je par crvenih manje. Sve u svemu lep sat, i meni jako drag
(Slika nije od danas)
Ma, neka je tebi drag, i neka te podseca na osobu koja ti ga je poklonila, sve ostalo je nevazno!
Mozda je samo nefotogenican. Ovaj mostic na 6 sati jako lose deluje na slikama. Verovatno je u prirodi to nesto drugacije.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi