Bogami, moraces da napravis mailing listu . Salji PP obavezno!
No time to lose
zavisi od toga da li je 3017 ili 3133 mehanizam, u kakvom su stanju, da li su svi delovi orginalni, itd..cena im ide od 180 do max 400 eura. ovi od 400 su apsolutno kao novi!
ima dosta situacija kada ih " skuplaju" od nekoliko drugih modela. ovaj sto si ti poslao ima druge skazaljke, nisu njegove. stavljaju druge krunice, itd..najveci problem kod njih je sto su redki pa im i cena od toga skace. mogu se naci i na ebay-u opet od 300 do 600 dolara..pogledajte ovaj sajt. lepo su napisali. mozda sky ili rus napisu nesto o ovom satu? ja na zalost nemam vremena za to a voleo bih da napisem nesto. ima lepu istoriju ovaj sat..
AVIATION-TIME.COM Mechanical Pilot watches from Switzerland, Russia, Germany - Strela
pozdrav,
Z
Hvala na odgovoru. Mislio sam na 3017, koji su ovde baš prava retkost. Sliku sam preuzeo sa interneta, a nisam obraćao pažnju. Po sećanju znam da se ovi sa crnim ciferom mogu naći pod brendovima poljot i sekonda, a na našim oglasima sam ih video samo jednom ili dva puta.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
nema na cemu!
kod nas su retki zato sto smo se "mi" posvadjali sa njima 1948. godine a te satove su dobijali iskljucivo kosmonauti i vojni piloti. dosta cesto se nalaze po madjarskoj, ceskoj, slovackoj i ostalim zemljama bivseg varsavskog dogovora. od 70tih im ugradjuju 3133 mehanizam pa sam zato napomenuo o tome u mom odgovoru. pre njih 3017 ili venus 150-152 hronoghrafe.
postovanje!
...moj je ovaj drugi, venus 150-152...ne znam zasto pisu ovo 150-152? ne verujem da su stavili dva mehanizma u njega
Bookmarks sajtovi