Joooojjjj *ebote , kakav je ШТУРМАНСКИЕ , pa gorim dok sliku bre gledam !!!
AAAAAAAAAAAAA
Joooojjjj *ebote , kakav je ШТУРМАНСКИЕ , pa gorim dok sliku bre gledam !!!
AAAAAAAAAAAAA
Victorinox - real steel with mechanical soul
Tu je,
ja se zabrinuo da si prodao SS-18.
Kad nosis Aviator?
Poslednja ispravka: RUS (13.11.2012. u 20:50)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Postovani clanovi,
Nakon ponovljenih prijava i ukazivanja na problematiscne poruke clana sindjel5, ustanovljeno je da ovaj clan poseduje i druge korisnicke naloge i da paralelno, protivno pravilniku foruma, satove koje otvoreno prodaje i na nasoj i na drugim berzama postavlja u temama koje tome nisu namenjene!
Zato je moderatorski tim doneo odluku da se trajno banuje korisnik sindjel5! Naravno, bice ugaseni i drugi njegovi nalozi.
Zahvaljujemo clanovima koji su prijavili nepravilnosti i zelim da naglasim da mozete poslati PP moderatorima i skrenuti paznju na problematicne sadrzaje a na raspolaganju imate uvek i opciju za prijavu poruke - pritiskanjem trougla sa uzvicnikom - "Report Post" t.j. "Prijavi poruku" u dnu postavljene poruke.
Pozdrav,
moderatorski tim
No time to lose
au bre baki pa de nalazis ove satove koje nosis vikendom
Ne smem da ti kažem, mnogo je za**ban lik ... bojim se , smaraćeš ga, pa si nagrabusio !
^ imam istu takvu raketu, samo nazalost s pozlatom je, a pozlatu ne volem a u ispravnom je stanju, nije navijan ko zna otkad i odjednom je proradio kad sam ga prodrmao par puta, a jos je i tacan
...............
Bookmarks sajtovi