I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Zagor, odlicna raketa, i srecna slava
Anbeast, dobar nindza
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
@Rus: Ne dobar - O.D.L.I.C.A.N!!! (za mene barem). Masina od 5ice, safirno staklo, providni poklopac, ''guilloche'' brojcanik, sve to za 120e na 694 rate KOnacno nadjoh povoljan sat ''za svadbe i sahrane'' sa svetlim gijos brojcanikom koji trazim jako, jako dugo
@zma: Zmajski galeb
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
WTF?!? Nesto sam ispetljao i ponovo postavio onaj prvi post... Ovo pisem samo da ne bude duplo
E, da..... ima cak i crni "cabochon" na krunici, ko pravi
Poslednja ispravka: anbeast (16.11.2012. u 10:42)
A gde je gradjanin pilot?
I gde ima takav seiko za 120e?
Srecna Slava, Zagore!!!
Hvala na cestitkama.ZIVELI BRACO MOJA
Anbeast, odlicno si prosao.
Bookmarks sajtovi