.....počinje da mi mrrrči svest od tih "Gradjana" ! Podhitno moram učiniti nešto... valjda i ne ishitreno !
.....počinje da mi mrrrči svest od tih "Gradjana" ! Podhitno moram učiniti nešto... valjda i ne ishitreno !
Victorinox - real steel with mechanical soul
Zato sam ga i uzeo A cim videh Geo Trail, odma' sam mislio: Evo nesto za sumu I nema bas neke ''sumske'' funkcije. U principu funkcije su standardne: stopka,alarm, dan, datum, bla,bla... s tim sto ima mesta da se upise: broj pasosa, kreditne, LK ili vozacke, ime, krvna grupa, neki broj telefona... Ima iluminator... Zanimljiv svakako...
Poslednja ispravka: anbeast (26.11.2012. u 20:05)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Baki, to je zavera protiv tebe. Sve je to smisljeno
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Kod mene danas bio, standardno, G "digitronac" ...
Ne mogu više, mnogo se uželeh mehanike. Sutra ću vala malo da prozujim "real steel with mechanical soul" , mada će više prečučati u kolima nego li na zglobu , ali koga briga, bar će na zglob dok smo za volanom !!!
Već ga montirasmo na zglob... nema skidanja do sutra u ovo vreme =>
...prisetimo se na kratko, njegove zavodljive "zadnjice" =>
Poslednja ispravka: backarelli (26.11.2012. u 20:23)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Daj malo detalja kako si naručio sat, jel sa NZ. Gledam neki hronograf, ovaj mi je na drugom mestu , posle Seiko kvarcnog bulheda.
Gde si gledao Bullheda?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Tibertov ajde daj malo vise infa o ovom prelepom satu
Bookmarks sajtovi