Baki, da nisi zvanica na svečanosti povodom početka gradnje Južnog toka, te toliko žiriš...
Odlična fotografija, ali odlična
Baki, da nisi zvanica na svečanosti povodom početka gradnje Južnog toka, te toliko žiriš...
Odlična fotografija, ali odlična
Dodjoh.... živ i zdrav.....pripit
Moje pošalice su vrlo česte, jer mislim da već ceo forum zna, da je SS za mene, sat za ceo život.
Sve na svetu može da se promeni... da odemo na mesec, da nam roboti kuvaju jutarnju kafu, da budem multi-milijarder, da imam milion satova.... ama sve , samo ne može jedno, a to je ... =>
Ne postoji sat koji može uzeti mesto ovom ruji !!! Ovaj sat za mene više ne predstavlja sat, već moju dušu, srce i svaki deo mog tela ! Zbog ovog mog iskaza (izlaganja) me možete smatrati ne normalnim, ali verujte , briga me. Ama, ne dotiče me bilo kakav komentar !
Ja imam vrlo jednostavnu podelu... postoje satovi (ručni, zidni, džepni....etc...) i postoji ШТУРМАНСКИЕ SS-18 ! To je to, nema dalje. Ja sam se jednostavno dokopao grala, a sve drugo je ljubav prema satovima i volja za japanskim brendovima, Victorinox materijalima, životinjski dobrim Swiss navijačima i svim spravama koje mere vreme (a pritom nisu kopije) ....
Nema tu reči ni texta, koji bi opisao moj osećaj prema ovom satu... trudim se, ali ne ide....
Ovaj vikend stvarno ne mogu da se "zatežem" ... ne skidam ga do ponedeljka sigurno !
Nabavite sebi jedan 3133 koji će te duševno doživeti, možda se tada približite lepoti o kojoj govorim.... teško je to rečima opisati...
Victorinox - real steel with mechanical soul
e pa kolege, sad posto je backarelli lepo opisao svoj odnos sa SS Sturmanskim, ja mogu da dodam sledece:
ovo je sat koji ce biti nosen do ponedeljka i bice sa mnom do kraja...moj 3017.. uskoro ce da ode na veliki servis i kozmeticko zatezanje lica i tela..ne, samo tela, cifer necu da diram, sa takvim licem idemo do kraja..
Baki, skroz te razumem! I podrzavam te sasvim .
I ja danas a i danima unazad nosim takodje jednog navijaca u cijem kuckanju uzivam ko nikad:
Jedino mi nocu i u boravcima u bolnici drustvo pravi stari dobri 5600:
(izvinjavam se na starim slikama, bice uskoro svezijih)
EDIT: zma - Strela je san snova
EDIT II: Nesto smo danas (a i inace) raspolozeni za navijace ?
Poslednja ispravka: vladas (8.12.2012. u 11:04)
No time to lose
O.K.
Skidam Del-Mar i pridružujem se
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Nighthawk
Došla je zima i hladnoća tako da se solidarišem sa vama, danas i ja nosim Rusa.
COSC Seiko na paracordu
Odlicna slika
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi