ja ne znam zasto se svi tripujete oko necega...ovaj forum je mesto da se nesto nauci! sreca pa ima korisnika koji imaju dobre satove i mogu da nam postave slike istih. mene recimo jako zanimaju slike tih mehanizama u mile miglia satovima milana i marka. i zanima me da li su top ili chronometar grade (neko je spominjao elaborale, to nije sigurno). ovde mozemo nauciti kako izgleda top grade, kako izgleda chronometar grade, kolika su im dnevna odstupanja i sl, i to sve iz informacija iz prve ruke, a ne "rekla-kazala" informacije. bilo bi super kad bi ja mogao da otvorim mog breitlinga pa i ja da postavim slike 7750 pa da uporedimo sva 3 mehanizma....
Tema ponovo otključana. Gledajte da ne idete u off topic jer će se sve poruke koje nisu povezane sa temom brisati.
Koji sat nosite danas?
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Luka nisam video ovaj sat medju svim ovim satovima ovde....sat je prelep i ako nije tajna mozes mi na pp reci koliko si ga platio i koji je model
next year at this time I'll be a millionaire
Omaga Seamaster Planet Ocean (model 2005 godina).
I ja nosim omegu, "crvenu"
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Bookmarks sajtovi