I ja sam očistio.
@Vladan: ja sam tako prošle godine izlazio sa običnog parkinga, pa sam ostao bez prednje tablice koja je negde završila netragom. Morao sam da platim popriličan reket za nove tablice, a već sam se bio navikao na stari broj.
I ja sam očistio.
@Vladan: ja sam tako prošle godine izlazio sa običnog parkinga, pa sam ostao bez prednje tablice koja je negde završila netragom. Morao sam da platim popriličan reket za nove tablice, a već sam se bio navikao na stari broj.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Pa,kad vozš Ford
Što se tablice tiče,moja se završava sa ČŠ tako da i nije strašno ako ostanem bez nje
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Eh, meni je je stari broj bio sa XI, od milošte nazvan ksi Da je bilo nešto tipa ŠNJ-DŽLJ, ne bih toliko kukao
Šalu na stranu, pogledaj kakav ti je branik na novom autu, jer ako je plastika previše tanka, lako puca. Kada sam servisirao svoj branik, majstor je rekao da upravo zbog plastičnih branika ima pune ruke posla. Svaka njemu čast, ali bolje je pare za popravku branika uložiti u nešto drugo, npr. satove
jeste da je ot ali mislim da ima svrhe da napisem.
1) prosle godine sam uhvatio sledecu zakonitost: ja otkopam kola, izadjem sa parkinga, kad se vratim
neko se na otkopano mesto vec uselio. ja otkopam gde je slobodno, parkiram se, i tako sam malo po malo
oslobodio veci deo parkinga. zahvalnice i ordenje su izostali, tako da sam za ovu godinu odlucio da smanjim
drustveno korisne aktivnosti.
2) ove zime cu morati da vozim, kao i svake prethodne, kao i svake buduce. problem kako da zastitim otkopano mesto nisam resio.
3) kad je prosle zime zavejalo, ja sam primenio nasilnu metodu izlaska sa parkinga u rikverc. cena je bila odvaljeni
prednji branik.
@ Luger: rešenje je jednostavno. Postavi sliku onoga na šta se odnosi tvoj forumski nick uz natpis da će svako zauzimanje mesta rezultirati druženjem sa dotičnim proizvodom
Druga varijanta je privezan pitbul čiji očnjaci umiljato sjaje na snegu uz natpis: „Nemoj da je neko zauzeo gazdino mesto. Trenutno sam gladan i volim ljudetinu".
otkopao sam ga !
sad na ruku komandirac (kad vec nemam snow monster) pa ako me nema ujutru
saljite bernardinca na potez bgd - arandjelovac.
ko mi stane na mesto, da mu ...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi